Multivisa Ispanijoje – puikus sprendimas verslo ir savininkas

Mūsų tautiečiai jau seniai patiko šį pietinį šalies – ar dėl to, mažai pažįstamas Rusijos chaotiško gyvenimo būdo ispanai, ar dėl to, puikus klimatas, ar dėl atvirumo ir emocinės žmonių. Kiekvieną kartą, kai viza nėra labai patogu, ir brangu. Todėl puikus sprendimas tiems, kurie nori dažnai keliauti į šalį, arba kas nors susijęs su jos verslo ar asmeninių santykių bus multivisa Ispanijoje. Gauk ji gali ne tik tiesiogiai ambasadoje, bet per tarpininkus. Ši Leidimo tipas suteikia jums išsėtinės atvykimo ir buvimo šalyje nuo 30 iki 90 dienų, priklausomai nuo bendros trukmės vizos. Dažniausiai multivisa į Ispaniją be problemų, duotus tiems, kurie šioje šalyje yra nekilnojamojo turto ar kito turto (pvz., jūsų įmonė). Šiuo atveju yra numatyta lėktuvų bilietai galimybė likti 180 dienų per metus (90 dienas kiekvieną pusę). Ir manydama, kad butų ir namų šioje šalyje sau turtingi piliečiai, tokiu būdu gauti daugkartinę vizą yra prioritetas.

Dokumentų turi būti pateikti standartą: sveikatos draudimas, nuotraukų, pasą (ir senas, jei yra), pažymą apie pajamas. Jei keliaujate su vaiku ar vaikas keliauja vienas – notariškai patvirtintą tėvų leidimą keliauti kartu (nurodyti kas) ar be (galimybe paauglių eina į mokyklą arba į vasaros stovyklą). Jei vienas iš sutuoktinių turi nuolatinį darbą, jums reikia “rėmėjas raidė” kas bus padengti kelionės išlaidas. Paprastai tai yra darbo sutuoktinį. Be to, ataskaita turėtų iškart nurodyti, kad jums reikia multivisa Ispanijoje dėl to, kad jūs planuojate bilietai į kijevą aplankyti keletą šalių. Tačiau vienas nėra pakankamai profilius. Norėdami patvirtinti turto buvimo (nekilnojamojo turto), jums reikės sertifikatą iš Ispanijos registre, senaties terminas neviršija trijų mėnesių. Jei multivisa Ispanijoje turėtų būti teikiama ne savininkas, ir jo giminaitis, turite pateikti atitinkamus dokumentus (kvietimas Ispanijos ambasados ​​išduotas). Tikrai reikia padaryti pareiškimą ir banko sąskaitos informaciją arba įrodymus pirkimo valiutos, esant 57 € vienam asmeniui per dieną greičiu.

Kaip taisyklė, vizos į Ispaniją neturi užtrukti ilgiau nei savaitę. Dokumentų paruošimas vaidina svarbų vaidmenį ne tik savo oficialių pajamų, bet ir vizų istoriją. Todėl būtina pridėti seną pasą, ypač jei jie jau turėjo Šengeno vizą. Įveskite šalį, iš principo yra ir Šengeno ryanair multivisa, tačiau dėmesys turi būti proporcingumo viešnagė. Tai reiškia, kad jums reikia kuo ilgiau likti šalyje, kuri išdavė dokumentą. Žinoti, kiek daro vizų išlaidas į Ispaniją, dėl ambasados ​​vietoje (ne skubūs – 35 €, specialios – 70 €). Bet dažniau lengviau organizuoti multivisa per tarpininkus – specializuotus centrus, kur ne tik greitai, kokius dokumentus reikia paruošti, bet taip pat gali atnešti juos į ambasadą. Gauti vizą per vizą centrų kaina nėra gerokai didesnės savarankiškai dokumentų tiektuvo (paprastai iki trijų ar keturių tūkstančių rublių, kurie yra apie šimtą eurų). Įsitikinkite, kad turite Ispanijoje multivisa, verta daugiau ir siekiant gauti teisę į laisvą judėjimą Europos Sąjungoje. Ir laikui bėgant, toks viza ne tik pratęstas (jei būtų išsaugota teisė į nuosavybę), tačiau remiantis juo bus galima kreiptis dėl leidimo gyventi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *